Profil

 

Tandklinikken på Færøgade (tidligere Kastetvej) i Aalborg har eksisteret siden 1981 og er ejet af Britta Thygesen (øverste billede). Britta er udlært i 1977 og har løbende efteruddannet sig på kurser. 

På klinikken møder du også Winnie Rubæk (nederste billede), der arbejder som klinikassistent og receptionist og i øvrigt hjælper med alt muligt. Winnie vil typisk være den første, du møder, når du træder ind af døren, og den du taler med i telefonen.

 

I 2001, da bygningen på Kastetvej var under byfornyelse, havde Britta Thygesen til huse på Implantatklinikken, Aalborg i 4 lærerige måneder. Siden har Britta overtaget klinisk tandtekniker Berit Brandsens klinik og er derfor flyttet ind i nye lokaler på Færøgade 47 i juni 2014. Klinikken blev overtaget oktober 2014. Disse lokaler er centralt beliggende med gode busforbindelser og gode parkeringsmuligheder lige ved døren.

 

På klinikken bliver der lagt vægt på en god og hyggelig atmosfære, hvor du vil være i centrum. Der lægges vægt på den personlige behandling, høj kvalitet, og der bruges den tid, der skal til, for at nå det bedste resultat. Selv mange med tandlægeskræk starter her efter mange år uden tandlægebesøg. Klinikken er medlem af Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere. Hvis du kommer til det årlige eftersyn af protesen, gives der 5 års garanti på materialerne, når bruddet sker, mens protesen er i munden.


Vi samarbejder med flere dygtige tandlæger og også gerne med din egen tandlæge. Der udføres alle former for tandproteser til konkurrencedygtige priser i de bedste materialer med vægt på et naturligt udseende og naturligvis optimal funktion. Hele protesen fremstilles på klinikken i nært samarbejde med dig. Tænderne kan evt. stilles op efter et vellignende foto.


Der laves desuden bløde bidskinner. Der samarbejdes også gerne med din kiropraktor om bløde bideskinner ved muskelspændinger.
For pensionister, der har helbredskort, gives der tilskud fra kommunen. Ansøgning om tilskud og overslag udføres på klinikken og tilsendes kommunen.
Kontakt os og få en tid til gratis rådgivning om alle former for tandproteser.

1/5

​Only a smile away